خواص زعفران برای قلب
یکی از اصلی ترین سوالات مردم همیشه این بوده است که آیا زعفران برای قلب مضر است یا مفید؟ در این مطلب از سوپر زعفران به آن پاسخ می دهیم.
عرضه زعفران توسط ایجان با انجام تمام آزمایشات لازم انجام می شود و دارای گواهینامه های متعدد در این زمینه است و همچنین زعفران ارگانیک عرضه شده تازه و محصول جدید هر سال است و دارای تاریخ تولید و انقضا می باشد.
همچنین با خرید زعفران دست اول از وب سایت سوپر زعفران با حذف واسطه ها، زعفران را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تری تهیه کنید.
در پاسخ به این سوال باید به موارد زیادی توجه شود و لازم است هر کدام مجزا بررسی گردند. با ما همراه باشید.
خرید زعفران از کشاورز به صورت عمده با کیفیت بالا و به قیمت مناسب توسط ایجان زعفران انجام می شود. برای فروش زعفران خود اگر کشاورز هستید اینجا را کلیک کنید.
فهرست مطالب
رابطه سلامت قلب و مصرف زعفران
زعفران گیاهی چند ساله و کوچک است که سالهاست در زمره گرانترین ادویه های جهان قرار می گیرد.
ایران بزرگترین تولید کننده و صادر کننده این محصول ارزشمند است.
مهم ترین بخش زعفران همان کلاله است که زعفران مصرف شده در صنعت غذا از این قسمت تهیه می شود.
لینک های خرید فوری :
-
برای خرید زعفران یک مثقالی اعلا کلیک کنید.
-
زرشک پفکی درجه یک را از ما بخرید
-
خرید زعفران فله و فروش آن در ایجان انجام می شود پس با ما در تماس باشید.
در واقع زعفران به علت داشتن عطر و رنگ مطلوب همواره مورد توجه بشر بوده و از این ویژگی آن در صنعت غذا بهره های فراوانی برده اند.
علاوه بر این خواص ظاهری که سبب شده زعفران در صنعت غذا جایگاهی مهم داشته باشد، این ماده ارزشمند حاوی مواد مغذی نیز می باشد که به همین دلیل در صنعت داروسازی نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
به طوریکه حتی اکنون آزمایشاتی بر روی گلبرگ های بنفش زعفران نیز صورت گرفته است و متخصصان به این نتیجه
رسیده اند که حتی گلبرگهای بنفش آن نیز می تواند در صنعت دارو مورد استفاده قرار گیرد.
آیا میدانید زعفران ماده ای است که نه تنها برای قلب مضر نبوده بلکه حاوی مواد معدنی و عناصری است که برای قلب مفید
بوده و سبب سلامتی قلب می گردد.
در زیر به برخی از خواص این ماده مفید در کمک به سلامت قلب اشاره می گردد.
تاثیر خوراکی های مفید بر قلب :
همه ما می دانیم که قلب یک عضو حیاتی در بدن است هرگونه اختلال در عملکرد آن می تواند منجر به فلج شدن زندگی فرد
گردد.
در واقع قلب یک عضو ماهیچه ایست که وظیفه پمپاژ خون و خون رسانی به سایر اعضای بدن را دارد.
قلب در راس دستگاه گردش خون قرار گرفته است و بدین ترتیب وظایف مهمی مانند دفع دی اکسید کربن و مواد زاید و رساندن
مواد مغذی و اکسیژن به اندام های بدن را یک قلب سالم می تواند به خوبی انجام دهد.
سالم بودن قلب ارتباط مستقیمی با رژیم غذایی فرد و مواد خوراکی که او در طول روز مصرف می کند دارد.
مصرف مواد خوراکی چرب و قندها سبب ضعیف شدن قلب و در عوض مصرف مواد معنی و ویتامین ها سبب تقویت قلب میشود.
زعفران یکی از این خوراکی های مفید است که به دلیل داشتن مواد معدنی و آنتی اکسیدانها کمک زیادی به سلامت قلب می کند.
زعفران کمک کننده سلامت قلب
زعفران به دلیل داشتن مواد معدنی مفیدی همچون پتاسیم، مس، کلسیم، منگنز، آهن، سلنیوم، روی، منیزیم، و دارا بودن ویتامین هایی مانند ویتامین “آ “، اسید فولیک، ریبو فلاوین، نیاسین و ویتامین “س” می تواند حافظ سلامت قلب شما باشد.
زعفران دارای طعمی تلخ، و بویی تند و دلنشین است.یکی از مواد تشکیل دهنده زعفران کروسین است که عامل رنگ آن می باشد که حتی می تواند در پیشگیری و درمان بیماریهای التهابی مغزی نیز کمک کننده باشد.
پیکروکسین یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده ی زعفران است که تلخی زعفران به وجود این ماده در زعفران بر می گردد.
و بالاخره عاملی که عطر و بوی دلنشین زعفران را ایجاد میکند سافرانال است.
در مجموع زعفران با دارا بودن این مواد معدنی ذکر شده به سلامت قلب کمک می کند.
ارتباط مصرف زعفران و خون رسانی:
زعفران یک ماده شادی آور و ضد افسردگی است که کار دستگاه گردش خون را تسهیل کرده و سبب کاهش فشار خون می گردد.
یکی از محصولاتی که از زعفران به دست می آید چای زعفران یا دمنوش زعفران است که مصرف روزانه آن به شادی آوری و خونرسانی در بدن کمک می کند.
مصرف زعفران و کاهش تری گلیسیرید خون:
بدن انسان برای سوخت و ساز به چربی نیاز دارد اما میزان چربی خون از یک حد استاندارد نباید فراتر رود. در واقع بالا رفتن
مقدار کلسترول خون و تری گلیسیرید از یک حد نرمال سبب تصلب شرایین یا گرفتگی عروق می شود.
مصرف خوراکی ها ارتباط مستقیمی با بروز چربی در خون دارد. برخی از مواد خوراکی مانند زعفران ، به دلیل دارا
بودن مواد مغذی کاهش دهنده چربی خون هستند.
زعفران به دلیل دارابودن کروسین که عامل ایجاد کننده رنگ در آن است یک ماده ضد چربی می باشد.
آیا زعفران به کاهش سکته های قلبی کمک می کند؟
می دانیم سکته های قلبی هنگامی رخ می دهد که فرد دچار گرفتگی عروق شده است . در واقع قلب هم مانند همه اعضای بدن
نیاز به اکسیژن رسانی دارد.
چنانچه به هر دلیلی من جمله کلسترول، دیابت یا دلایل عصبی، برای لحظه ای خونرسانی به عضله های قلب صورت نگیرد
بافت قلب آسیب دیده و اصطلاحا فرد دچار سکته قلبی می شود.
زعفران در دسته خوراکی هایی است که به دلیل داشتن سافرانال یا همان ماده ای که منشا عطر مطلوب آن است، موجب کاهش
خطر سکته قلبی شده و حتی در صورت سکته از بروز ضایعات ایجاد شده پیشگیری می کند.
طی تحقیقاتی که محققان رشته دارو سازی انجام داده اند، زعفران و عطر آن باعث پیشگیری از ضایعات ناشی از سکته های
قلبی می شود.
همچنین اثرات دیگری همچون ضد فشار خون ، پایین آورنده چربی خون، ضد تصلب شرایین یا گرفتگی عروق و اثرات آرام
بخشی و ضد افسردگی نیز دارد.
یکی دیگر از مزایای مصرف زعفران کمک به اثر بخشی داروهای قلبی در بیماران قلبی می باشد.
در این رابطه ابن سینا نیز در کتب خود به این مورد اشاره کرده است و زعفران را عاملی برای هدایت و رساندن داروهای
بهبود دهنده ی بیماران قلبی می داند.
خوب است بدانید قدما و پیشینیان ما به اثرات شفا بخشی زعفران بسیار اشاره کرده اند . در کتابهای طب سنتی قدیم زعفران را
به عنوان یک گیاه قابض و گشاینده عروق کبد و قلب معرفی کرده اند.
گفته شده است در قوت دادن روح و شاد کردن و تقویت قلب بسیار مؤثر است.
طبق مطالعات صورت گرفته روی کتب طب قدیمی، در این کتابها خواصی همچون ضد اسپاسم، خلط آور، آرامش بخش ضد نفخ ، معرق، محرک معده ضد تشنج ، تقویت کننده حافظه برای زعفران آورده شده است.
همچنین اثرات زعفران بر سیستم قلب نیز در این کتب آورده شده است که از میان آنها می توان به اثرات محافظی در بیماری
های ایسکمیک قلبی، کاهنده تری گلیسیرید و کلسترول ، کاهش دهنده فشار خون و خاصیت شل کنندگی ماهیچه های صاف رگ
ها اشاره نمود.