فروش عمده آلو بخارا یکی از خدمات مجموعه ایجان است که توسط افراد متخصص صورت می گیرد. ارسال محصولات در این مجموعه به سراسر کشور صورت می گیرد.
آلو بخارا، آلوی تازه ای است که تحت فرآیند خشک شدن یا دهیدراتاسیون قرار گرفته است. این آلوها را می توان از خشک کردن طبیعی و از طریق تأثیر نور خورشید به دست آورد. این فرآیند پرکاربردترین روش سنتی برای نگهداری میوه است.
آلو بخارا متعلق به Prunus domestica L. و خانواده Rosaceae است. بیش از صد آلو در سراسر جهان در مناطق معتدل از دوران ماقبل تاریخ تاکنون وجود دارد. آلو خشک به نام آلو بخارا شناخته می شود. ایالات متحده در حال حاضر بزرگترین تولید کننده آلو تازه و خشک است.
فروش عمده آلو بخارا
خواص آلو بخارا ناشی از محتوای بالایی پتاسیم، ویتامین K و C است. این آلو همینطور منبع عالی فیبر رژیمی است. آلو اغلب به صورت خشک، تازه یا به صورت مربا، کنسرو و ژله استفاده می شود. همینطور در پودینگ و پخت و پز و به عنوان چاشنی در کنار غذاهای گوشتی استفاده می شود. در ادامه مقاله در نشریه جهان شیمی فیزیک توضیحات بیشتری در رابطه با خواص آلو بخارا ارائه می گردد لطفا همراه ما باشید.
آلو بخارا در دسته خشکبار قرار دارد و از خشک کردن آلو به دست می آید. برای تهیه آن، ابتدا آلو قطره طلا را در آب جوشانده و پس از خشک شدن پوست آنرا کنده و میگذارند زیر نور آفتاب تا خشک شود. این محصول برای کسانی که فشار خون بالا دارند بسیار مناسب است، زیرا این خشکبار سرشار از پتاسیم است. در آلو مقادیر زیادی ویتامین A ،B6 و نیاسین وجود دارد. خوردن این محصول به صورت تازه و یا خشک شده و یا استفاده از آن در آش و غذا، برای بدن مفید است و باعث نرم شدن شکم و رفع خارش در افراد گرم مزاج می شود. فروش عمده آلو بخارا
آلو بخارا نوعی آلویی طلایی رنگ است که معروف به آلو قطره طلا میباشد . خواستگاه آن در مناطق شمال شرقی ، شمال غربی کشور و نواحی کوهستانی برخی از استان های مرکزی میباشد .
وجه تسمیه این نوع آلو به (بخارا ) به این جهت است که این آلو بیشتر در خراسان کشت میشده و از آن جا معروفیت خود را پیدا کرده .
طرز تهیه آلو بخارا
برای تهیه آن ، آلوی قطره طلا پس از چیده و شسته شدن در دیگ های بزگ ریخته شده و با آب و نمک پخته میشود . به محض قل خوردن از دیگ خارج و روی سطح صافی ریخته میشود تا مقداری با هوا خشک شود و پس از آن بسته بندی میشود . فروش عمده آلو بخارا
تولید کنندگان آلو جهت نگهداری از آن برای مدت طولانی دو روش را به کار میگیرند که اکثرا این امر از دید مشتری مخفی میماند. فروش عمده آلو بخارا
۱-استفاده از نمک : به علت این که آلو همانند میوه جات دیگر فاسد میشود برای جلوگیری از فساد آن هنگام پختن آلو از نمک استفاده میکنند. این روش طبیعی است و ماده افزودنی غیر از نمک به آلو اضافه نمیگردد.
۲- استفاده از مواد شیمیایی مانند : تیزاب ، سورفات ها ، بنزوآت ها و گاز کربنیک که پس از جوشاندن آلو به آن ها اضافه میشود .
روش تشخیص : اگر آلو به رنگ قهوه ای ، زرشکی یا قهوه ای تیره باشد و طعم آن ترش و نمکی باشد این آلو طبیعی است .دقت کنید که آلوی طبیعی طعم خالص آلو را ندارد و باید کمی شوری احساس شود.
اگر آلو به رنگ زرد یا قهوه ای روشن باشد و فقط طعم آلوی بدون نمک احساس شود امکان این که مواد افزودنی مضر در آن باشد زیاد است .
پیشگیری و کنترل فشار خون
آلو بخارا برای کنترل فشار خون بسیار مؤثر است .به حدی که اگر فشار خون بالایی نداشته باشید و ۲۰ عدداز آن بخورید احساس بی حالی ، خستگی و سرگیجه میکنید.که این از شدت تأثیر این آلو بر فشار خون است . کسانی که فشار خون بالا دارند میتوانند برای کنترل آن هر روز صبح مقداری از آلو بخارا استفاده کنند .
پیشگیری و درمان یبوست
آلو بخارا برای پیشگیری و درمان یبوست مؤثر است. افراد باردار و آنهایی که زمان وضع حملشان نزدیک است با استفاده مداوم آن یبوستشان کنترل شده و پس از مدتی رفع میشود. ولی استفاده زیاد و بیش از حد آلو بخارا برای افراد باردار میتواند مضر باشد زیرا باعث افت فشار خون و یا اسهال شود.
تنظیم مزاج بدن و چربی کبد
برای تنظیم مزاج و پاکسازی کل سیستم های بدن استفاده از آلو بخارا و انجیر توصیه میشود .به این صورت که ۱۰ عدد آلو و ۱۰ عدد انجیر در آب خیسانده شده و هر روز صبح این تعداد آلو و انجیر تا ۱۵ روز استفاده شود . این کار موجب پاکسازی خون ، پوست ، کبد و دستگاه گوارش میشود.
کمک به رفع کم خونی
این آلو سرشار از آهن است . این از تغییر رنگ آلو به زرشکی و قهوه ای تیره پس از مدتی معلوم میشود که نوعی اکسید با هوا صورت میگیرد. استفاده مداوم آن میتواند به رفع کم خونی کمک کند.
سرشار از ویتامین C
ویتامین C موجود در آلو سبب جذب بیشتر آهن میشود و مقاومت بدن در برابر عفونت را بالا میبرد.
پیشگیری و مقاومت در برابر سرطان :
ویتامین A و آنتی اکسیدان دو عاملی می باشند که مقاومت بدن در برابر سرطان را افزایش میدهند و رادیکال های آزاد را خنثی میکنند. آلو بخارا این دو عامل ضد سرطان را در خود دارد و استفاده مداوم آن میتواند مقاوت بدن در برابر سلول های سرطانی را افزایش دهد.
وجود اسید فولیک و کلسیم
این نوع آلو حاوی کلسیم و اسید فولیک است. کلسیم برای تقویت استخوان ها و اسید فولیک برای متابولیسم (سوخت و ساز بدن) ، رشد سلول و رفع کم خونی تأثیر بسزایی دارد.
آلو بخار میوه ای خوشمزه با طبعی سرد و تر است که استفاده از آن مزایای بسیاری را به همراه دارد. از جمله خواص آلو بخارا؛ می توان به تنظیم فشار خون، بهبود عملکرد قلب، افزایش ایمنی بدن و بهبود اختلالات دستگاه گوارش اشاره نمود. همینطور استفاده از این میوه برای کاهش دمای بدن، هم بسیار مفید است. استفاده از آلو بخارا به صورت ناشتا هم، دارای خواص بسیار موثری است. فروش عمده آلو بخارا
افراد گرم مزاج می توانند، نیم کیلو آلو را در دو لیتر آب بجوشانند تا نرم شود، سپس آنرا صاف کرده و گرم یا سرد میل نمایند. همینطور این ترکیب آلو، برای افرادی که سرفه می کنند و برای نرم کردن سینه بسیار مفید است.
برای تهیه آلو بخارای درجه یک و مرغوب با قیمت باورنکردنی می توانید از فروشگاه ایجان دیدن کنید. فروش عمده آلو بخارا
مشخصات ظاهری آلو بخارا
- شکل آلو بخارای مرغوب کاملا گرد است.
- رنگ این محصول زرد نباتی است و دقت کنید که سبز یا سیاه نباشد.
- طعم آن ملس و بدون بو بوده و در صورتی که حالت ترشیدگی داشته باشد باید از خرید آن صرف نظر کنید.
خشک کردن آلو بخارا فروش عمده آلو بخارا
- به روش دودی.
- به روش آفتابی.
روش آفتابی: در این روش ابتدا آلو را پوست می کنند و سپس جلوی آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. در این روش نباید از هیچ مواد شیمیایی برای خشک کردن آلو یا رنگ کردن آن استفاده کرد، استفاده کمی نمک هیچ ضرری ندارد. فروش عمده آلو بخارا
رنگ این نوع آلو کدر و تیره بوده است و زودتر در معرض حمله حشرات و کرم ها قرار می گیرند (به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی) از این آلو بیشتر در مصارف داخلی استفاده می شود و در جای خنک هم نگهداری می شود. فروش عمده آلو بخارا
روش دودی: این روش هم کمی شبیه روش آفتابی صورت می گیرد با این تفاوت که بعد از پوست کردن آلو و زمانی که آلو هنوز نم دارد و خیس است، آلوها را در یک محفظه در بسته قرار می دهند سپس با روشن کردن گوگرد در داخل آن به آن دود می دهند. فروش عمده آلو بخارا
این دود بی ضرر است و باعث شفاف و خوش رنگ شدن آلوها می شود. این دود گوگرد محصول را از حمله حشرات و کرم ها در امان نگه می دارد. این نوع آلوها بسیار در بازار محبوب می باشند و برای صادرات هم استفاده می شوند. نکته: قبل از استفاده باید آلو بخارا دودی را با آب گرم بشویید تا گوگرد اضافه آن کاملاً پاک شود سپس استفاده کنید. فروش عمده آلو بخارا
آلو بخارا از خشک کردن آلو به دست می آید و در دسته خشکبار قرار می گیرد. برای تهیه آلو بخارا باید ابتدا آلو را خشک کنید؛ ابتدا پوست آلو از خود آلو جدا می کنید سپس آلو قطره طلا را زیر نوی خورشید قرار می دهید تا خشک شود. این خشکبار سرشار ا پتاسیم است و برای افرادی که فشارخون بالایی دارند توصیه می شود.
شما می توانید این محصول را به صورت خشک شده یا استفاده از آن در غذاهای مختلف استفاده کنید. این محصول باعث نرم شدن شکم و درمان یبوست هم مورد استفاده قرار می گیرد. فروش عمده آلو بخارا
افرادی که دارای مزاج گرم می باشند؛ می توانند آلو بخارا را در دو لیتر آب بجوشانند تا نرم شود سپس آن را گرم یا سرد میل کنند. همینطور یکی از خواص آلو بخارا از بین بردن سرفه و نرم کردن سینه است. فروش عمده آلو بخارا
برای تهیه آلو بخارا درجه یک می توانید از فروشگاه اینترنتی ایجان استفاده کنید.
تشخیص آلو بخارا باکیفیت:
- آلو بخارا باید کاملاً گرد باشد.
- رنگ این محصول باید زرد باشد نه سبز و سیاه. فروش عمده آلو بخارا
- طعم این آلو باید ملس و بدون بو باشد (این محصول به هیچ عنوان حالت ترشیدگی ندارد).
یکی از تفاوت آلو بخارا با آلو خورشت در طعم آن ها است همان طور که گفته شد آلو بخارا با طعم ملس شناخته می شود در صورتی که آلو خورشتی زرد در ابتدا طعمی همچون لیمو دارد و وقتی کاملاً می رسد طعمش از ترش به شیرین تغییر می کند. فروش عمده آلو بخارا